Welkom op ons DAS-platform voor Food en Non-Food producten

Via dit platform kunt u zich registreren als potentiële leverancier van voedingsproducten en evenementendienstverlening voor de provincie Overijssel. Als provincie stimuleren wij onze inwoners om stil te staan bij de keuzes die ze maken voor voeding. Want daarmee hebben we een grote invloed op onze leefomgeving en de manier waarop ons voedsel wordt geproduceerd. Ook in onze eigen organisatie willen wij het goede voorbeeld geven. Daarom kiezen wij ervoor om het eten en drinken dat wij aanbieden zo regionaal mogelijk in te kopen. Helpt u ons mee deze doelstelling te realiseren?

Hoe werkt het?

Voor het inkoopproces van het eten en drinken voor medewerkers, bezoekers en evenementengenodigden van de Provincie Overijssel gebruiken wij een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). In deze digitale omgeving kunt u zich als aanbieder van voedingsproducten en diensten registreren als potentieel leverancier voor de verschillende categorieën.

Voor iedere opdracht publiceert de provincie Overijssel een offerteaanvraag. Als leverancier kunt u bij uw registratie aangeven voor welke categorieën u een offerteaanvraag wilt ontvangen. Leveranciers die voldoen aan de toelatingseisen kunnen meedoen aan de offerteprocedure om in aanmerking te komen voor de opdracht. Deze toelatingseisen (uitsluitingsgronden, selectiecriteria, Programma van Eisen) vindt u op de volgende pagina.

Bij interesse, klik hieronder door voor meer informatie en de registratie mogelijkheid.

Heeft u vragen, neem dan via het volgende emailadres contact met ons op: etenendrinken@overijssel.nl

  Volgende stap>>